Добредојде во FunClix!

FunClix нуди различни дигитални содржини за животниот стил - позадини, смајли, забавни рингтонови и видеа.

Претплатата чини 236 MKD неделно, 59 ден./СМС, 4 СМС/неделно.
Доколку ви е потребна дополнителна помош, ве молиме јавете се на 023207778

Исто така можете да контактирате со нас преку е-пошта на: info.mk@fun-clix.com
Ве молиме не заборавајте да го наведете вашиот мобилен број во вашата e-пошта доколку сакате да ја откажете нашата услуга.
За начините како да ја откажете нашата услуга, ве молиме посетете го делот НПП.